6.3.2019.

 

Po prvi puta POU Hrvatski dom Petrinja organizira obilježavanje Europskog dana logopedije koji se obilježava 6. ožujka. Svake je godine taj dan posvećen određenoj problematici s područja jezično-govorno-glasovne komunikacije i poremećaja gutanja kojom se bave logopedi. Pošto je ove godine u sklopu POU Hrvatski dom Petrinja otvoren Kabinet za logopedsku podršku, koji od samog početka rada radi punim kapacitetom, ove godine se i u Petrinji obilježava taj dan.

Europski dan logopedije obilježiti će se u srijedu, 6. ožujka 2019. godine, pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i Gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića. Obilježit će se održavanjem logopedskih igraonica “(Iz)gradimo se kroz igru” s djecom uključenom u program “male škole” DV Petrinjčica, objekt Slap. Logopedske igraonice s djecom iz programa predškole objekta Izvor održat će se u ponedjeljak, 11. ožujka 2019.

 Za sva dodatna pitanja o događaju slobodni ste se obratiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.